Wiecie że jest coś takiego jak technologie HPP? Czyli nietermiczne wysokociśnieniowe utrwalanie żywności - musi byc już zapakowana w końcowe opakowanie, nazywa się to pasteryzacją na zimno. Jest zdrowe i bezpieczne dla nas, którzy taką żywność będą spożywać. Słyszeliście o tym?
mecablitz 58 af 2 digital
Obróbka żywności
W zdrowym ciele zdrowy duch! Możesz polecić dobrego dietetyka w swoim mieście? Znasz najlepszą siłownię w okolicy? Znasz się na witaminach i racjonalnym żywieniu? Dziel się trikami na zdrowe ciało i umysł.
Re: Obróbka żywności
Post autor: haniś »
Prawda jest taka, że należy na bieżąco robić badania żywności, aby mieć pewność, że jest ona nie tylko dobra pod względem jakości, ale również bezpieczna. Właśnie dlatego warto sobie zerknąć tutaj https://hamilton.com.pl/oferta/badania- ... -zywnosci/ . Jest tam bowiem strona akredytowanego laboratorium. Warto się tam rozejrzeć.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria
- ↳ Kuchnia
- ↳ Inne zainteresowania
- ↳ Gadżety
- ↳ Kulturystyka i Fitness
- ↳ Bukmacherka
- ↳ Imprezy
- ↳ Internet - ciekawe strony, blogi, sklepy online
- ↳ Jednoślady
- ↳ Różne
- ↳ Rodzina - związki, problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Porady
- ↳ Polecane strony
- ↳ Opinie o firmach
- ↳ Ogłoszenia PRACA